Vilken perfekt avslutning vi fick igår.. det var rejält kämpigt bara att ta mig ur sängen på morgonen och hög feber blandat med alkohol är kanske inte det bästa för kroppen men det var inte läge att tänka på det då, är det avslutning så är det.. och vilken härlig dag!! Solen lyste över vasaparken, jordgubbarna flödade och alla var glada. Efter den grekiska buffén, skumpa och lärarnas tal var det så dags för betygsutdelningen, och jag kunde inte vara nöjdare med mina betyg SÅ himla stolt. Sen hängde vi i parken någon timma innan Steiner kom och pratade om hur det är att jobba på deras lyxkryssningar, fick även göra diverse prov följt av en ryggmassage innan det var dags för mer parkhäng, denna gång i observatorielunden, himla mysigt. Sen avslutade vi kvällen hos Astrid ute på Lidingö.
Mina älskade grabbar, hur ska jag klara mig utan er vid min sida varje dag??

Sista riktiga skoldagen idag, nu är det bara avslutningen kvar. Efteråt plankade grabbarna in mig på tuben en sista gång för att hänga på stan och insåg att vi inte kommer att ses varje dag längre.. det kändes tungt, mina underbara grabbar, vill bara gråta men lovade Mathias att inte göra det ikväll. Så här sitter jag med feber, rödsprängda ögon, och en hals som river varje gång jag försöker svälja och försöker att hålla tillbaka tårarna som vill ut.

Hängde på gallerian en sväng efter dom åkt hem, där gav dom bort en massa påsar med bullar så jag passade på att få med mig 2st som jag kan ta med till parkmyset imorrnbitti. Sekunden efteråt springer jag ihop med en annan snubbe som frågar "har du fått en sån här?" och räcker fram en burk med omega 3 fiskleverolje-kapslar. "nej" säger jag "och jag vill inte ha någon heller" Då börjar han prata om omega 3 och hur viktigt det är att man får i sig det osv. Han inser ganska snabbt att jag är vegetarian och då blev det genast ännu viktigare att jag tar dom där kapslarna, gärna 2 om dan. "Visserligen" säger jag "men nu äter jag ju inte fisk, får hellre i mig omega 3,6,7 och 9 via raps och linfröolja och sparar på dom där stackars fiskarnas levrar" Nä men det var ju tydligen inge bra för omega 3 från fiskarna är ju det bästa, går inte att få i sig samma fett från olja, dessutom leder brist på omega 3 till dålig hy och en mängd följdsjukdomar gör han klart för mig. "nej det kanske det det inte gör till 100% men det mest relevanta är ju inte att käka mängder av omega 3 utan att minska på omega 6 för att få en balans mellan dem för det är ju där problemet ligger" fortsätter jag. Och så fortsätter samtalet en stund och jag får göra klart för honom både en och fler gånger att jag inte är intresserad så till slut ger han upp och jag går iväg och möter upp Lina för en vegetarisk buffe på Östermalmstorg istället. Efter 4 tallrikar mat följt av bullar, kakor, fruktsallad, te, kaffe och inte minst gratis glass efteråt trodde jag magsäcken skulle sprängas. Klart värt det, gud så gott det var, det får vi göra om snart.